KD:lle historian paras vaalitulos ja yli 5 %:n kannatus!

Kristillisdemokraatit ovat saamassa historiansa parhaan eurovaalituloksen, yli 90 000 ääntä ja 5,2 % kannatuksen. KD on saamassa peräti noin 20 000 ääntä enemmän kuin edellisissä EU-vaaleissa viisi vuotta sitten. Sari Essayah saa yli 60 000 henkilökohtaista ääntä eli viidenneksi eniten ääniä kaikista ehdokkaista ja on koko vaalien äänikuningatar.

Puolueen puheenjohtaja Päivi Räsänen ja europarlamentista tippuva Sari Essayah ovat erittäin tyytyväisiä puolueen erinomaiseen vaalitulokseen.

– Hyvä kannatus luo hyvää pohjaa ensi vuoden eduskuntavaaleihin, Päivi Räsänen uskoo. Meillä oli tosi hieno kampanja ja hyvä tunnelma. Kannatus on noussut yli viiden prosentin, mikä on meillä kautta aikojen paras tulos, Räsänen iloitsee.

– Tottakai on pettymys, että menetämme paikkamme. Sari Essayh on tehnyt erittäin hyvää työtä ja teimme kovasti töitä sen eteen, että tuo hyvä työ olisi voinut jatkoa. Puolueen tulevaisuuden kannalta pidän vaalitulosta hyvänä. Uskon, että tämä pohja, joka tässä vaalikampanjassa on tehty ja tämä hyvä tulos tuo erittäin hyvän lähtölaukauksen ensi vuoden eduskuntavaaleihin, Räsänen näkee puolueen kannatuksen voimakkaan kasvun positiivisena.

 

www.paivirasanen.fi

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s