Ylilääkäri Kirsi Timonen Heinolasta ja yrittäjä Teppo Turja Hämeenlinnasta eduskuntavaaliehdokkaiksi

Heinolan kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen, perusterveydenhuollon ylilääkäri Kirsi Timonen (kd) on nimetty ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleihin Hämeen vaalipiiristä.

–  Olen erittäin huolissani Suomen talouden ja työllisyyden haasteista ja työttömyyden rajusta noususta. Työn menetys on monelle henkilökohtainen katastrofi. Myös hyvinvointiyhteiskunnan jatkon kannalta on oleellista, että ihmisillä on työtä. Yritysten on pystyttävä menestymään Suomessa, jotta kyetään luomaan työpaikkoja ja sitä kautta rahoittamaan julkisia palveluja. Etenkin nuorten syrjäytymistä tulee kaikin keinoin estää. Nuorille tulee taata tulevaisuus ja toivo, Kirsi Timonen korostaa.

–  SOTE- ratkaisujen yhteydessä on huolehdittava lähipalveluiden saatavuudesta. Ei ole oikein, jos pienet kunnat joutuvat pelkiksi maksumiehiksi samalla, kun palvelut viedään isoihin kasvukeskuksiin.
–  Suomessa kunnilla on edelleen liikaa tehtäviä ja muutenkin Suomessa on liikaa erilaisia säädöksiä ja normeja, jotka paitsi lisäävät kustannuksia, myös aiheuttavat tehottomuutta ja turhaa byrokratiaa. Olemme erilaisten sääntöjen, ohjeiden, kieltojen ja valvonnan mallimaa, mihin meillä ei oikeasti olisi varaa. Timonen linjaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s